- Kommersiell markedsføring - 153661028

Sigarettenner-ladet lommelykt

Så hva hvis noe skulle skje i mørket? Med denne lille lommelykten er du alltid beredt. Den lades via sigaretttenneren på bilen, og LED-lysene gjør at den, selv for sin størrelse, har en batteritid på opptil 3 timer.

dea265b1e2ba78e62fd49ba1b0029d14

Universallader

Hva med lader til alle dingsene du skal ha i bilen? Denne lille rakkeren kobles også til sigarettenneren (hvor du da skal putte lommelykta er et større spørsmål) og det eneste du behøver er en USB-til-hvilken-som-helst-ledning-du-behøver-til-tingen-du-skal-lade.

523bd866c7782e8166630001ed0afde8Mobilholder

Hvor gjør du av mobilen når du først er i bilen? Legger du den på dashbordet vil du se at den for glir ned og blir borte et sted under setet. Legger du den i setet ved siden av så får du ikke sett noe dersom noen ringer, og i hanskerommet blir den jo totalt ubrukelig. Alt dette løses ved hjelp av en mobilholder. Det er mange typer å velge mellom, som for eksempel dennedenne og denne smarte anti-sklimatta som kan brukes til mer enn bare mobilen.

Ro ned barna

Langtur med barna har sin sjarm, frem til bror begynner å slå søster i armen på grunn av kjedsomhet, og så er rabalderet løs. Med denne håndkontrollen kan du fort få situasjonen under kontroll, og la barna rette kjedsomheten mot et mobilspill istedenfor hverandre.

DAB radio + Bluetooth avspilling av musikk fra mobilen

FM-radio vil utgå i Norge fra og med 2017, og DAB vil bli standard for radio-overføringer. Samtidig er det ytterst få biler i Norge som er utstyrt med utstyret som behøves for å ta imot DAB-signaler. Hva gjør du? Du skaffer deg en DAB-mottaker som du kan koble direkte til anlegget. Denne tar inn både DAB og FM, så du er sikret frem til overgangen til det nye systemet er fullført. I tillegg kan du koble deg til den med bluetooth også så du kan spille av musikk i bilen med mobiltelefonen.

Mobil bredbåndsruter

Hvis du først skal ha et PC-stativ i bilen så kan du jo kjøre på med en mobilbredbåndsruter i tillegg. Her har du en mobil bredbåndsruter, hvor det eneste du trenger er et SIM-kort. Da kan alle i bilen din surfe på det samme nettet.

Reparer selv

Send bilen på reparasjon for et mindre problem, eller spar et par tusener og prøv å finne ut av det selv. Skruvat har en rekke reparasjonsmanualer for en rekke bilmodeller. Det kan være en billig investering for fremtiden.